Kamrarendezés az otthonodban 

Elmélet után a gyakorlatban is tudok segíteni neked, hogy egy valóban egészséges és élhető otthon tudjál kialakítani. 

Azt vettem észre, hogy a sok elméleti tanácsadás után az embereknek szüksége volt gyakorlati segítségre is, hiába beszéltük át, hogy mit is kéne tenni, valahogy sokszor elakadt a dolog ott, hogy nem sikerült egy jól funkcionáló mentes - egészséges konyhát kialakítani. Ebből született meg a kamrarendezés ötlete. Vagyis, hogy elmegyek hozzád és együtt átnézzük, hogy milyen gyakorlati lépéseket kéne tenni ahhoz, hogy el tudd kezdeni azt az életmódot, ami a legegészségesebb számodra és a családod számára. 

Átbeszéljük, hogy mit mire érdemes átcserélni, hogyan lehet egy zöld otthonod és konyhád, milyen alapanyagokkal érdemes próbálkozni. 

A hozzám fordulók számtalan esetben kértek meg, hogy segítsek nekik a vásárlásban valamint a konyhájuk, kamrájuk átnézésében. Így született meg a Kamrerendezés ötlete.

Bátran kérj segítséget, ha glutén vagy tejmentes diétára szeretnél vagy muszáj átállnod, de akkor is, ha egészségesebben szeretnél élni és ehhez keresel segítséget. Nagyon könnyű manapság elveszni a rengeteg honlapban és facebook csoporban valamint könyvben.

Miben tudok neked segíteni?
Ahogy egy jó stílustanácsadó a ruhatáradat nézi át, én táplálkozási tanácsadóként, természetgyógyászként és gasztro-coachként a konyhádat, hűtődet és kamrádat veszem célba. 

Átnézzük együtt az étkezési szokásaidat, mi az amin változtatni szeretnél, mi az ehhez legegyszerűbben elvezető út. Megmutatom neked, hogy milyen élelmiszert mivel a legcélszerűbb kiváltani, mit hol tudsz megvásárolni. Családommal évek óta glutén és tejmentesen étkezünk, így ezen az úton is bátran végig tudlak vezetni. De egy évtizedig éltem vega (sőt) vegán életmódot, így ebben is tudok neked segíteni. A munkát együtt végezzük,  a cél az, hogy megtanuld és élvezettel alkalmazd azt a tudást, amit nagy szeretettel átadok neked.
Amiben még tudok segíteni: ökoháztartás, életmódtanácsok, bevásárlási helyek és tippek.


Ha szeretnéd, hogy elkezdjünk együtt dolgozni a konyhádon/kamrádon/hűtődön, kérlek jelentkezz nálam és megkeressük a megfelelő időpontot. 

Családommal évek óta glutén és tejmentesen élünk, így ezen az úton is bátran végig tudlak vezetni. De egy évtizedig éltem vega (sőt) vegán életmódot, így ebben is tudok neked segíteni. A munkát együtt végezzük a cél az, hogy megtanuld és élvezettel alkalmazd azt a tudást, amit nagy szeretettel átadok neked. Ez egy közös élmény lesz, mely során segítséget kapsz abban, hogy mi legyen a hűtődben és a kamrádban.

Hívj meg magadhoz, hogy együtt átnézhessük, hogy mire van szükséged egy egészséges otthonhoz. Tudok neked segíteni élelmiszerek kiválasztásában, milyen konyhagépeid legyenek és mi az ami felesleges, milyen illatok tudnak titeket inspirálni, mi legyen a házipatikában, milyen gyógynövényekből érdemes teákat főzni magadnak és a családodnak, illetve még zöld tippekkel is el tudnak látni.