doTERRA Kid's Collection- Gyerek Kollekció

A gyermekeknek készült dōTERRA Steady™, Thinker™, Brave™, Stronger™, Calmer™, Rescuer™ golyós, 10 ml-es roll-on esszenciális olaj keverékeket ebben a praktikus csomagban, hordozható kistáskával együtt kedvezményes áron megvásárolhatja.

A régóta várt új, gyermekeknek szóló Kids Collection hat egyedülálló olajkeveréket tartalmaz, egyenként 10 ml-es golyós kiszerelésben: Thinker™A Thinker Figyelmet segítő keverék bárki számára ideális napi szintű használatra- úgy tervezték, hogy elősegítse az éberséget, és fokozza a befogadókészséget, ezért tökéletes megoldást kínál, ha a figyelemre és a koncentrációra kerül a hangsúly, így természetes éberségfokozóként működik. A klementin jótékony, felemelő hatása révén a Thinker támogat téged egy adott feladatra való koncentrációban. Sajátos gyógynövényes és egy leheletnyit édeskés aromája hozzájárul ahhoz, hogy még a zűrzavaros helyzetekben is megőrizzük a tisztánlátásunkat. Ha a kreativitás és az összpontosítás nagyobb fokú kibontakoztatását támogató, pozitív környezetet szeretnél teremteni, építsd be a Thinker keveréket a mindennapi tanulási rutinodba.

Összetevők: vetiver, borsmenta, klementin és rozmaring, bázisként frakcionált kókuszolaj

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:Aromatikus Felhasználás: Tegyél belőle párologtatóba, használd párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.Külsőleges Alkalmazás: Vidd fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.Kenj a Thinker keverékből a halántékodra, a csuklódra és a tarkódra, és máris tisztább képet tudsz majd alkotni az adott helyzetről.

Calmer™A Calmer Pihentető keverék nyugalmas légkört teremt, és a nyugovóra térést stresszmentes, kellemes élménnyé varázsolja. A Calmer a levendula, a kananga, a buddhafa és a római kamilla esszenciális olajok nyugtató tulajdonságait ötvözi a lefekvéshez ideálisan. A Calmer keverékben egyedülálló módon megtalálható, kanangából és buddhafából kivont esszenciális olajok hozzájárulnak az ellazulás érzéséhez.

Összetevők: levendula, kananga, buddhafa és római kamilla esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus Felhasználás: Tegyél belőle párologtatóba, használd párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.Külsőleges Alkalmazás: Vidd fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.A talpon és a tarkón alkalmazva segít, hogy el tudj lazulni.Amikor eljön a testi és szellemi regenerálódás ideje, tegyél egy keveset a Calmer keverékből a csuklódra, lélegezd be, és relaxálj.

Stronger™Ez a különleges védelmet biztosító keverék gyengéd és praktikus kivitelében elegyíti a vörös cédrust, a litseát, a tömjént és a rózsát a frakcionált kókuszolajjal. A litsea a Stronger egyik legfőbb összetevője, amely segít, hogy bőröd mindig egészségtől sugárzó és tiszta legyen. A Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nincs kifejezetten a legjobb formádban. A fás és virágos jellegű olajok elegyének tökéletes kombinációja.

Összetevők: vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa, bázisként frakcionált kókuszolaj

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:Aromatikus Felhasználás: Tegyél belőle párologtatóba, használd párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.Külsőleges Alkalmazás: Vidd fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

Rescuer™Egy aktívan töltött, hosszú nap végén kenj gyermeked növésben lévő lábára a Rescuer Enyhítő keverékből, hogy pihentető, ellazító élményt nyújtson a számára. Edzés vagy egy fizikailag aktívan töltött, hosszú nap után kenj a Rescuer keverékből a lábadra, a kezedre vagy a válladra a kellemes és felszabadító élményért. Ennek a keveréknek a sajátossága a zanthoxylum esszenciális olaj, amely nyugtató és csillapító hatásával könnyít a fáradt testen. Aromája friss, mégis olyan nyugalmat áraszt, amely gondoskodik a pihentető légkörről.

Összetevők: copaiba, levendula, fodormenta és zanthoxylum esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:Aromatikus Felhasználás: Tegyél belőle párologtatóba, használd párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.Külsőleges Alkalmazás: Vidd fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

Steady™A Steady Kiegyensúlyozó keverékhez lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aroma párosul, amely hozzájárul a stresszmentes és nyugodt közérzethez, ezáltal tökéletes akár a mindennapi, akár az igény szerinti használathoz. Az amyris és a balzsamfenyő olyan meleg, fás olajok, amelyek segíteni tudnak abban, hogy megnyugvást nyerjünk.

Összetevők: amyris, balzsamfenyő, koriandermag és magnólia, bázisként frakcionált kókuszolaj

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:Aromatikus Felhasználás: Tegyél belőle párologtatóba, használd párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.Külsőleges Alkalmazás: Vidd fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.Amikor túlterheltnek érzed magad, kenj egy kis Steady keveréket a tarkódra vagy a csuklódra, és vegyél egy mély levegőt, hogy a kedélyállapotod ismét egyensúlyba kerüljön. Nyugtatja a bőrt, és javítja a kedélyállapotot, ezért remek a mindennapi használatra.

Brave™Párosítsd a Brave Bátorító keveréket a pozitív megerősítések gyakorlatával, és kezdd minden napodat határozottan és magabiztosan. Kenj egy keveset a Brave keverékből a tarkódra és a pulzuspontjaidra, hogy pozitív érzésekkel töltődj fel. A Brave a frakcionált kókuszolajjal szakszerűen elegyített vadnarancsot, amyrist, illatcserjét és fahéjat kombinálja egy gyengéd és gyors felviteli módszerrel kiegészítve. Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy felélénkülj, és bátorságot meríts, amikor gyámoltalannak érzed magadat. Az amyrisfából kinyert egyedülálló esszenciális olajjal készülő Brave segít nyugodt légkört teremteni.

Összetevők: vadnarancs, amyris, illatcserje és fahéj, bázisként frakcionált kókuszolaj

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:Aromatikus Felhasználás: Tegyél belőle párologtatóba, használd párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.Külsőleges Alkalmazás: Vidd fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.Életed nagyobb (vagy éppen kisebb) horderejű pillanatainak megélése előtt vigyél fel belőle egy keveset a talpadra és a kézfejedre, hogy bátorságot és pozitivitást meríts belőle feltöltődve az érzéssel, hogy bármire képes vagy.Alkalmazd a Brave keveréket az új vagy a megszokottól eltérő élethelyzetekben bátorságod és önbizalmad serkentéséhez.

64 000 Ft